Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@12:59:20 GMT

۱۰۰ میلیون دلار حجم صادرات سالانه صنعت کفش قم است

تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۱۲۶۰۳

۱۰۰ میلیون دلار حجم صادرات سالانه صنعت کفش قم است

ابوالفضل فراهانی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به ظرفیت کفش قم اظهار کرد: بسیاری از محصولات وابسته به صنعت کفش که زائران ایرانی از کشورهای همسایه به‌عنوان سوغات خریداری می‌کنند، تولید قم است.

وی ظرفیت صنعت کفش را مورد اشاره قرار داد و گفت: ۳۰۰ واحد فعال در صنعت کفش و دمپایی استان فعال بوده که حجم تولیدات آنها بسیار قابل توجه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با انتقاد از رویه حاکم بر توزیع صنعت کفش قم ادامه داد: علی رغم اینکه مواد اولیه کفش اغلب بومی است ما در رابطه با تأمین مواد اولیه، صنعت کفش قم با مشکل جدی روبرو است.

فراهانی در ادامه بیان کرد: سبک برپایی نمایشکاه های استان در حال مطلوب نبوده و این نمایشگاه به جای اینکه به محلی برای معرفی محصولات بومی تبدیل شود به مرکزی برای فروش محصولات و تولیدات صنعتی تبدیل شده است.

وی گفت: در این بین شکل و رویه برپایی نمایشگاه کفش قم می‌تواند به الگویی در برپایی نمایشگاه‌های اقتصادی تبدیل شود.

فراهانی عنوان کرد: از بیش از ۲۸ کشور دنیا در آخرین نمایشگاه کفش قم در بهمن ماه سال گذشته حضور پیدا کرده و از نظر بازاریابی نتایج بسیار مثبتی نصیب استان شد.

وی گفت: با عبرت گیری از نمایشگاه‌های سابق، برپایی نمایشگاه مبلمان استان نیز در روند مطلوبی قرار گرفته و بستر بازاریابی در آن فراهم شده است.

وی همچنین تصریح کرد: تأمین اجتماعی مشکلات حادی برای صنایع استان به وجود آورده و مرجعی هم نسبت به معضلات ایجاد شده از این ناحیه پاسخگو نیست.

فراهانی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: ۵۹ اتحادیه در اتاق اصناف فعال بوده و هر کدام از این اتحادیه‌ها نیز به‌صورت مستقل فعالیت می‌کنند.

وی گفت: برای رونق اتاق اصناف استان باید، انجمن‌های تخصصی صنفی فعال‌تر شوند، در حوزه پوشاک ظرفیت قم برای بالندگی و رونق بسیار فراوان است.

وی اضافه کرد: در شرایط تحریم، با حمایت از ظرفیت پوشاک استان می‌توان اقدامات کم نظیری را در این رابطه انجام داد.

۷۴۰۳/‏‬ ۶۱۳۳/‏

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صنعت و معدن قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۱۲۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵٫۶ میلیارد دلار ارز برای واردات تامین شد

امتداد - از اول فروردین ماه تا شانزدهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، 5 میلیارد و 679 میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ؛‌ علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: برای کالاهای اساسی یک میلیارد و ۲۲۸ میلیون دلار،‌برای کالاهای تجاری و بازرگانی مبلغ ۳ میلیارد و ۳۰۱ میلیون دلار و برای خدمات ۱۴۵ میلیون و برای واردات در مقابل صادرات  یک میلیارد و ۵ میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

   
طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی یک میلیارد و ۶۰ میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۱۶۸ میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و ۲۲۸ میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل ۶۲۳ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۳۳۵ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۲۳۷ میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۲۰۲ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۲۲۶ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب ۲۹۷، ۴۰، ۲۳۷، ۱۳۱ و ۶ میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز شانزدهم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و ۶۷۸ میلیون دلار ارز نیمایی و ۲۹۴ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

گفتنی است، در روز ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در تالار اسکناس ارز مرکز مبادله ایران، دلار با نرخ ۴۴ هزار و ۵۸۸ تومان، یورو با نرخ ۴۷ هزار و ۹۸۲ تومان و درهم با نرخ ۱۲ هزار و ۱۴۱ تومان مورد مبادله قرار گرفت. به همین ترتیب تالار حواله ارز، شاهد مبادله دلار با نرخ ۴۱ هزار و ۶۳۲ تومان، یورور با نرخ ۴۴ هزار و ۸۰۱ تومان و درهم با نرخ ۱۱ هزار و ۳۳۶ تومان بود.
   

 


 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • حضور فعال بانک صادرات ایران در نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز و پتروشیمی
  • امضای یک میلیارد دلار قرارداد با ۶۷۰ دانش‌بنیان از ابتدای فعالیت دولت سیزدهم
  • از واردات ۲۰۰ قلم کالای مهم صنعت نفت جلوگیری شد
  • امضای یک هزار قرارداد با شرکت های دانش بنیان
  • حضور فعال بانک صادرات در نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز و پتروشیمی
  • حضور فعال بانک صادرات در نمایشگاه بین‌المللی نفت
  • رشد ۱۷ درصدی صادرات گمرکات کرمانشاه
  • راهکاری برای تشویق و انگیزه سرمایه‌گذاران تدوین شود
  • ۵٫۶ میلیارد دلار ارز برای واردات تامین شد
  • ریل گذاری ایران و امارات برای افزایش صادرات