Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-08@22:42:44 GMT

صنعت کفش قم با مشکل تأمین مواد اولیه روبه‌رو است

تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۱۴۶۸۲

صنعت کفش قم با مشکل تأمین مواد اولیه روبه‌رو است

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت قم با انتقاد از کمبود مواد اولیه در صنعت کفش استان گفت: علی‌رغم اینکه مواد اولیه عدم وابستگی به خارج از کشور دارد ولی در تأمین مواد اولیه این صنعت با مشکل جدی روبه‌رو هستیم. ۲۴ تير ۱۳۹۸ - ۱۷:۲۲ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، ابوالفضل فراهانی ظهر امروز در نشست خبری که در سالن جلسات سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم برگزار شد با اشاره به ظرفیت استان در زمینه کفش اظهار داشت: 300 واحد تولید دمپایی در استان فعال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه حجم تولیدات استان در زمینه کفش بسیار قابل‌ توجه است بیان کرد: بسیاری از زائران ایرانی در کشورهای دیگر کفش تولید قم را به عنوان سوغات از آن کشورها تهیه می‌کنند.

نمایشگاه «کفش و دمپایی» استان قم در کراچی پاکستان برپا می‌شودامکان افزایش صادرات کفش قم تا سقف 500 میلیون دلاربازار پاکستان در انتظار کفش قم است

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت قم ادامه داد: سالانه بیش از 100 میلیون دلار صادرات کفش از استان قم انجام می‌شود که به دنبال ورود جدی‌تر به بازار کشور پاکستان هستیم

وی با انتقاد از کمبود مواد اولیه در صنعت کفش استان عنوان کرد: علی‌رغم اینکه مواد اولیه عدم وابستگی به خارج از کشور دارد ولی در تأمین مواد اولیه این صنعت با مشکل جدی روبه‌رو هستیم.

فراهانی با بیان اینکه وضعیت نمایشگاه‌های استان در زمینه عرضه محصولات در شرایط مطلوبی قرار ندارد، اضافه کرد: برپایی نمایشگاه کفش می‌تواند الگویی برای دیگر نمایشگاه‌های اقتصادی استان باشد.

وی با اشاره به حضور بیش از 28 کشور در آخرین نمایشگاه کفش استان قم در سال گذشته یادآور شد: بازاریابی‌های مناسبی از این نمایشگاه نصیب استان شد که می‌تواند الگویی برای رسیدن به نتایج مطلوب دیگر نمایشگاه‌ها باشد.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت قم فعالیت 59 اتحادیه در اتاق اصناف قم را مورد توجه قرار داد و گفت: هر کدام از این اتحادیه‌ها به صورت مستقل در حال فعالیت هستند که می‌توان با فعال مردن انجمن‌های تخصصی رونق‌بخش اصناف استان بود که صنعت پوشاک استان قم می‌تواند ظرفیت مناسبی در این زمینه باشد.

انتهای پیام/ح

R7854/P/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۱۴۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت بیش از ۲۰۰ هزار شرکت تعاونی در سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان گفت: بیش از ۲۰۰ هزار شرکت تعاونی در استان ثبت شده که در حال حاضر بیش از ۱۰۰ شرکت‌ فعالیت دارند.

ایرج حسن پور امروز چهارشنبه در هفتمین همایش اعطای گواهینامه رعایت حقوق مصرف کنندگان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: با توجه به نامگذاری امسال به نام "جهش تولید و مشارکت مردم" توسط رهبر معظم انقلاب تاکید ایشان بر محورهای اقتصادی و مشارکت هرچه بیشتر مردم است.

وی افزود: بیش از ۸۰ درصد از اقتصاد کشور در اختیار دولت است، اما براساس قانون باید ۲۵ درصد از اقتصاد در اختیار بخش خصوصی و شرکت‌های تعاونی باشد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان با بیان اینکه این اداره در سه محور صنعت، معدن و تجارت در استان فعالیت دارد، ادامه داد: این استان به عنوان استعداد پنهان معدنی آشکار شناخته می‌شود که به همت دولت سیزدهم و تاکیدات رهبر معظم انقلاب و نگاه ویژه استاندار پیشرفت‌های چشمگیری در بخش معدن داشتیم.

وی خاطرنشان کرد: در سال‌های اخیر در بخش معدن، مواد معدنی به صورت فله‌ای و خام صادر می‌شود که با تاکید استاندار مبنی بر ایجاد فرآوری مواد معدنی، استارت این فرایند با ساخت ۱۳ کارخانه فرآوری در سیستان و بلوچستان انجام شده است.

حسن پور بیان کرد: سه کارخانه فرآوری در سیستان و بلوچستان آماده بهره‌برداری هستند که در سفر آینده رئیس جمهور افتتاح می‌شوند.

وی افزود: در بخش صنعت، تولید و صادرات سیمان، تور ماهی‌گیری و پرورش آبزیان و کنسرو ماهی در داخل سیستان و بلوچستان انجام می‌شود و در بحث تولیدات داخلی با توجه به نظارت‌های سازمان استاندارد و صمت پیشرفت‌ تولیدات با کیفیتی را داشته‌ایم.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان بیان کرد: ۱۲ واحد تولیدی برتر در استان رصد و شناسایی شده که در آینده از آنها تقدیر و حمایت خواهد شد و باید توان صادراتی استان را بالا ببریم و از واحدهای تولیدی پشتیبانی و حمایت کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حضور فعال و پرقدرت بانک تجارت در نمایشگاه صنعت نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش
  • ثبت بیش از ۲۰۰ هزار شرکت تعاونی در سیستان و بلوچستان
  • پژوهشگران مشهدی موفق به تولید ماده اولیه داروها شدند
  • بنگاه‌های اقتصادی چشم انتظار حل مشکل مواد اولیه هستند
  • دست کوتاه تولیدکنندگان در تامین مواد اولیه/ راه پر پیچ و خم است!
  • وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان مرکزی سفر می‌کند
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری با عمر کمتر از پنج سال صادر شد
  • صدور مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری دست دوم
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری صادر شد